Info Leiden (7)

Stadsganzenbord

Op een originele manier kennismaken met een zeventiende-eeuws stadscentrum in eigen land? Dat kan met de citygame ‘Stadsganzenbord’. De tocht is uitgebracht voor tien historische steden: Leiden, Haarlem, Den Haag, Delft, Amersfoort, Gouda, Amsterdam, Dordrecht, Utrecht en Nijmegen.

Gewapend met een zeventiende-eeuwse plattegrond zoekt u samen met uw groepje de weg door de stad van uw keuze. Op de kaart staan de locaties aangegeven waar een opdracht uitgevoerd moet voeren. Maar hoe u daar komt, dat moet u aan de hand van de kaart bepalen. Het gaat er natuurlijk om wie het beste rondkijkt en geen belangrijke details over het hoofd ziet. Zo ontdekt u samen op een verrassende manier de levendige geschiedenis van een stad. Maar pas op dat u niet verdwaalt!

Een avontuurlijk uitje voor het gehele gezin

Het ‘Stadsganzenbord’ kan in groepjes van maximaal vijf personen gespeeld worden en is geschikt voor de leeftijd van 11 tot 88 jaar (jongere kinderen onder begeleiding). Het spel duurt ongeveer anderhalf tot twee uur, reserveren is niet nodig. Elk groepje beschikt over een doos met een A3 full colour plattegrond, vragen, opdrachten, pen, dobbelsteen en de antwoorden.

Kijk voor meer informatie op www.stadsganzenbord.nl

Deel dit bericht