Foto 1 - nieuwsbrief

Gietijzeren radiator: een uniek detail van vroeger in huis.

Een verbouwing, restauratie of gewoon toe aan een mooie warmtebron in uw woning? Het oude huis in Bergen op Zoom is al jaren echt een begrip in Nederland. Hun antieke, gietijzeren, radiatoren creëren sfeer en warmte in huis.

In 1997 begonnen Rineke en Fons hun bedrijf  Het oude huis in antieke bouwmaterialen, aan de Koepelstraat 4 in Bergen op Zoom. Samen reden ze door heel Europa voor de mooiste inkopen. Nu, bijna 25 jaar, later zijn Fons en Rineke gespecialiseerd in de restauratie en verkoop van antieke, gietijzeren radiatoren. Ondertussen heeft Het oude huis meer dan 1.000 gietijzeren radiatoren op voorraad waardoor er in iedere maat en capaciteit wel een radiator leverbaar is.

Alle radiatoren zijn gerestaureerd. Dat houdt in dat ze onder druk zijn getest, van binnen schoongespoeld en zijn voorzien van hedendaagse koppelingen. Daarna zijn ze gezandstraald en voorzien van een tweecomponenten primer of aflak.

Prima bruikbare, gietijzeren radiatoren in een nieuw jasje!

Alle radiatoren zijn dus geheel aansluitklaar en voorzien van garantie.Het oude huis levert eveneens bijpassende kranen bij de radiatoren. Dit zijn ouderwets ogende, maar nieuwe, hendel- en draaiknopkranen voorzien van Nederlandse tekst.

Fons en Rineke hebben bewust gekozen voor ouderwetse service en persoonlijk advies. Daarom heeft Het oude huis geen moderne webshop. Het contact met de klanten staat voorop! Maak daarom een afspraak om gezellig in de winkel te komen kijken. Een vers kopje koffie staat voor u klaar!

U krijgt alle tijd om alle unieke gietijzeren radiatoren uitgebreid te bekijken en u gedegen te laten voorlichten.

Het oude huis
Koepelstraat 4
4691 LT Bergen op Zoom
Tel : 0164-25 40 18
info@antiekeradiatoren.nl
www.antiekeradiatoren.nl

 

Deel dit bericht