Herenhuis Vaderdagaanbieding

Nog even en dan is het Vaderdag. Nog geen cadeautje verzonnen? Wij helpen u daar graag bij! Speciaal voor Vaderdag hebben wij bieden wij u namelijk de gelegenheid om extra voordelig uw vader, man, vriend, zoon of stiekem uwzelf  te verwennen met een abonnement op Herenhuis. Als u deze nu afsluit betaald u slechts €4,80 per editie van Herenhuis in plaats van de reguliere prijs van €10.50! Kortom u bespaart meer dan 50%! 

Dat klopt, u leest het goed! Wanneer u een abonnement van één jaar afsluit, krijgt u het tweede jaar helemaal gratis! Dit betekent dat u twee jaar lang kunt genieten van ons prachtige tijdschrift vol met exclusieve artikelen over wonen in historische, beeldbepalende huizen. Het oogstrelende magazine besteedt aandacht aan interieur, vakmanschap, restauratie, historie en culturele uitstapjes. Daarnaast worden lezers op deskundige wijze geïnformeerd over onderhoud, energiebesparing, nieuwe wet- en regelgeving en subsidies.

Mis deze kans niet! Deze aanbieding is tot en met 18 juni geldig, dus bestel snel om ervoor te zorgen dat uw het cadeau op tijd ontvangt. We kijken er naar uit om uw bestelling te ontvangen.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland