Herenhuis Moederdag aanbieding

Nog even en dan is het Moederdag. Nog geen cadeautje verzonnen? Wees niet getreurd! Wij bieden u namelijk de kans om uw moeder, vrouw, vriendin, dochter of gewoon stiekem uw zelf te verwennen met een abonnement op Herenhuis, waarbij u het tweede jaar cadeau krijgt!

Dat klopt, u leest het goed! Wanneer u een abonnement van één jaar afsluit, krijgt u het tweede jaar helemaal gratis! Dit betekent dat u twee jaar lang kunt genieten van ons prachtige tijdschrift vol met exclusieve artikelen over wonen in historische, beeldbepalende huizen. Het oogstrelende magazine besteedt aandacht aan interieur, vakmanschap, restauratie, historie en culturele uitstapjes. Daarnaast worden lezers op deskundige wijze geïnformeerd over onderhoud, energiebesparing, nieuwe wet- en regelgeving en subsidies.

Onze redactie staat bekend om haar passie voor monumentaal wonen en het delen van deze passie met onze lezers. We zijn er dan ook van overtuigd dat uw geliefde dol zal zijn op dit cadeau. Ze zal  2 jaar lang geïnspireerd worden door onze artikelen en ideeën, en ze zal het abonnement waarschijnlijk zelfs willen verlengen wanneer het tweejarig abonnement verloopt!

Mis deze kans niet! Deze aanbieding is slechts beperkt geldig, dus bestel snel om ervoor te zorgen dat uw het cadeau op tijd ontvangt. We kijken er naar uit om uw bestelling te ontvangen.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland