Foto | Hendrik Jan van Beek
Foto | Hendrik Jan van Beek

Exclusief voor Herenhuis-lezers Masterclass ‘Stoffen & Behang’

Issabella Interiors is onlangs verhuisd naar de monumentale zolder van het voormalige klooster de Mariënhof in Amersfoort. Naast haar werktafel staan er lange rijen stof- en behangstalen in bonte kleuren en legio materialen, die zij met een uitgekiend lichtplan maximaal tot hun recht laat komen. ‘Met die stalen laat ik het ambacht zien, zodat bij mensen de fantasie gaat spreken. In een gelikte showroom lukt dat niet. Hier durft men stoffen te voelen en boeken te pakken.’

Om de verhuizing naar de Mariënhof te vieren organiseert Issabella voor de lezers van Herenhuis een masterclass. Zij neemt u mee in de wereld van diverse ontwerpers van bijzondere stoffen en behang. Ook staat zij stil bij het ontstaan en de symboliek van patronen en de daarbij behorende ambachten. Natuurlijk zijn alle (historische) stoffen en behangen tastbaar voor u aanwezig.

Foto | Otto Kalkhoven

Aansluitend op de masterclass leidt Flip van de Burgt, eigenaar van restauratiebedrijf Van de Burgt en Strooij en tevens verantwoordelijk voor de gehele restauratie van de Marienhof u persoonlijk rond door het eeuwenoude klooster. Hij neemt u stap voor stap mee in het restauratieproces en zal elk uniek detail aan u toelichten.
De middag wordt beëindigd met een gezellige borrel. U bent van harte welkom!

De kosten van deze masterclass bedragen € 29,95 per persoon.
Datum: vrijdagmiddag 9 oktober (VOL) en 6 november (VOL) 2020
Tijd: 13.30 – 16.30 uur

In verband met het grote aantal aanmeldingen is een extra datum gepland: vrijdag 27 november,
van 13.30 t/m 16.30 uur.  

I.v.m. de huidige omstandigheden is er ruimte voor maximaal 15 deelnemers. Zo kunnen we ons aan de richtlijnen van de RIVM houden.

Meld u aan via www.issabella-interiors.com

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email