img_0447vk

Erfgoed & Ambacht Event

In verband met het corona-virus is dit evenement verplaatst naar 18 september 2020

Op vrijdag 20 maart vindt in de Utrechtse Janskerk de tweede jaargang van het Erfgoed & Ambacht Event plaats. Op deze unieke locatie kunnen monumenteigenaren in contact komen met tientallen specialisten op het gebied van restauratie, interieur en duurzaamheid. Een hoofdrol is weggelegd voor de historische Goudleerkamer.

Issabella van Baaren -van Issabella Interiors- nam vorig jaar het initiatief voor dit inspirerende erfgoedevent. Haar werk als interieurontwerper voert haar naar de meest bijzondere panden en plekken. Toen ze merkte dat bij veel van haar klanten grote behoefte bestaat aan kennis over erfgoed en ambacht, zinde ze op een manier om specialisten en monumenteigenaren samen te brengen. Het idee voor een event was geboren.

Het Erfgoed & Ambacht Event vindt plaats op 20 maart tussen 11.00 uur en 18.00 uur. De tijdstippen van de lezingen en masterclasses vindt u op www.erfgoedenambacht.nl. De entree, aan de kassa, bedraagt € 19,95. U kunt ook voor € 39,95 een passe-partout kopen (alleen in voorverkoop). Naast uw entree geniet u dan de gehele dag van gratis thee en/of koffie en wordt u een heerlijke lunch aangeboden.

Aanmelden kan alleen vooraf via www.erfgoedenambacht.nl

Deel dit bericht