ADVERTENTIE-MASTERCLASS-WALLPAPER

Erfgoed & Ambacht Event

Op zaterdag 25 maart vindt in het zojuist gerestaureerde Academiehuis Grote Kerk in Zwolle het Erfgoed & Ambacht Event 2023 plaats. Op deze unieke locatie komen monumenteigenaren in contact met tientallen specialisten op het gebied van restauratie, interieur en duurzaamheid.

Op deze dag worden diverse masterclasses aangeboden en presenteren tientallen erfgoedspecialisten zich aan u. Daarnaast kunt u genieten van mooie wandelroutes en andere activiteiten in de historische binnenstad.

Issabella van Baaren -van Issabella Interiors- is initiatiefnemer van dit inspirerende erfgoedevent. Haar werk als interieurontwerper voert haar naar de meest bijzondere panden en plekken. Toen ze merkte dat bij veel van haar klanten grote behoefte bestaat aan kennis over erfgoed en ambacht, zinde ze op een manier om specialisten en monumenteigenaren samen te brengen.

Het Erfgoed & Ambacht Event vindt plaats op 25 maart. De openingstijden en tijdstippen van de lezingen en masterclasses vindt u op www.erfgoedenambacht.nl.

Aanmelden kan via www.erfgoedenambacht.nl

Deel dit bericht