Emente-8

8 september: Masterclass Duurzaam schilderwerk voor monumenten

Op donderdag 8 september vindt in Soesterberg het Erfgoed & Ambacht Event plaats. Op een unieke locatie, voormalige vliegtuigshelter 611, komen erfgoedliefhebbers in contact met tientallen specialisten op het gebied van restauratie, interieur en duurzaamheid. Tijdens dit event organiseert magazine Herenhuis samen met haar partners vier informatieve Herenhuis Masterclasses met als thema ‘Duurzame monumenten’.  

Waar moet je als bezitter van een monument op letten bij de in stand houding van het schilderwerk. Welke gebreken kunnen ontstaan? Hoe herken je deze en wat zijn duurzame oplossingen? Peter Voshart van Linova Ecologische & Ambachtelijke Verfproducten geeft deze Masterclass.

 

 

 

 

 

We realiseren het ons vaak niet maar de meeste monumenten zijn voor een groot deel ecologisch gebouwd en afgewerkt. Daarom staan ze er ook nog, en nog lang! Dat wij in de vorige eeuw een andere weg zijn ingeslagen geeft enorm veel problemen, voor mens, milieu en klimaat maar ook voor behoud van ons erfgoed.  Linova (Lino=Lijnolie – Nova is nieuw) adviseert vanuit inmiddels meer dan 30 jaar ervaring, architecten, vastgoedbeheerders, bouwbedrijven en schildersbedrijven over duurzaam schilderen en onderhouden.


Masterclass ‘Duurzaam schilderwerk voor Monumenten’

Wanneer: donderdag 8 september 2022
Tijd: 11.30 – 12.00 uur
Waar: Tijdens het Erfgoed & Ambacht Event in Soesterberg
Kosten: inbegrepen in entree Erfgoed & Ambacht Event


Erfgoed & Ambacht Event
Het Erfgoed & Ambacht Event vindt plaats op donderdag 8 september tussen 11.00 uur en 19.00 uur. De tijdstippen van de lezingen en masterclasses vindt u op www.erfgoedenambacht.nl

Als lezer van Herenhuis ontvangt u een aantrekkelijke korting op de toegangsprijs. U betaalt dan slechts € 12,50 per persoon in plaats van € 19,95. Voor een passe-partout betaalt u € 29,95. Deze kortingen gelden alleen in de voorverkoop via www.erfgoedenambacht.nl. U vindt de kortingscode op pagina 65 van Herenhuis editie #91.

De masterclass Duurzaam schilderwerk voor Monumenten maakt deel uit van de serie Herenhuis Masterclasses. Bent u benieuwd naar de andere masterclasses? Klik dan hier.

Deze masterclass wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met het Erfgoed & Ambacht Event en Linova, Ecologische en Ambachtelijke Verfproducten.

 

Deel dit bericht